Seg uppdatering!!!!

Publicerat: 2011-08-26 | 19:20:53 i Allmänt
Gud så dålig uppdatering det blir då. Fattar ingenting, haha det kändes som Tisdag aldeles nyss.. men nu var det Fredag då :D. Igår var jag hos tandläkaren och fixade natttandställning (!). Vaknade vid 2 tiden på natten av att det spände som tusan i tänderna.. inte skönt. Jag och Maja var på en liten fototur och hade det allmänt lugnt på Måndagen :). BÄTTRE UPPDATERING TAACK! - ska bli! Det får verkligen bättras på nu ;).
(Det blir roligare bilder, dem andra bilderna ligger på min lilla kamera)

Morgonkalufs...

Publicerat: 2011-08-19 | 09:32:58 i Allmänt
och allmänt fin på morgonen! Ne, haha :). Godmorgon! Har ni sovit gott? Själv har jag sovit som en prinsessa.
Idag ska jag hjälpa pappa att bära lite flyttkartonger, och lite annat. Men jisses vad det regnar och är allmänt tråkigt väder! :O. Nu får jag allt gå ner och göra frukost för nu är jag hungrig.
Ha det gott :).

Sommarlovsmorgon.

Publicerat: 2011-08-18 | 09:30:44 i Allmänt
Njuter av det sista programmet av Sommarlovsmorgon. Haha, man är aldrig för liten för det ;). Tycker det är mysigt att titta på :). Idag ska jag baka lite julgodis (?!!), det godiset jag ska baka är så fruktansvärt gott! Receptet finns nämnligen i en jul-godis-bok så det räknas som julgodis ;).

Glad som en sol på morgonen!

Publicerat: 2011-08-17 | 09:54:18 i Allmänt
Alltid lika glad varje morgon, haha :D. Nej men, vaknade väldigt tidigt och det kliar fortfarande i ögonen! ;).
Ligger nerbäddad och kollar på TV. Myyysiigt.
Glad som en sol? :)

Skön kväll.

Publicerat: 2011-08-16 | 20:45:33 i Allmänt
Har ätit pizza med pappa :). Igår kom vi till Öland, och idag har vi fixat så som klippt gräs och hållt på :). Sedan åkte vi och köpte pizza senare mot kvällen. Väldigt gott, satt och myste i solen då den fortfarande är uppe :). Var nere och fotade med min nya kamera idag på förmiddagen. Jag invigde den igenom att fota hästarna nere hos grannen som har säkert över 50 hästar. Jätte fina :). I Söndags fyllde jag 12 år! :D. Skulle ha invigt bloggen då, men det blir nu istället :).
Bild från idag :).

RSS 2.0