Mot stan!

Publicerat: 2011-12-23 | 11:03:13 i Allmänt
Ska möta upp mamma nu, måste ta T-banan nu. Ååååhhh orka >.<. Aja det är bara att börja göra sig i ordning :D

Skola sista HELA dagen :-))

Publicerat: 2011-12-21 | 13:37:04 i Allmänt

Hej!
Nu har vi idrott och det var någon galning i klassen som sköt en boll på mig rakt i ögat, oskyldig som jag e :-).
Jag satt bara och höll på med mobilen ;)
Är dunder förkyld så jag slipper idrotten!

Matilda.


Snö snö vackra snö var hälsad!

Publicerat: 2011-12-18 | 12:27:52 i Allmänt

Hej!! :D.
Jag har någon jäkla förkylning på G men annars är humöret på topp! :D. Idag när jag satt vid datorn och de andra i familjen röjde lite kom mamma och sa: det snöar! Och de gjorde det verkligen! Det var de största snö-flingorna jag har sätt o.o!! Nu sitter jag i bilen på väg till morfar ;).


Hejsan! :):)

Publicerat: 2011-12-13 | 16:52:34 i Allmänt

Hey! :D

Allt väl??
Sitter nu ännu en gång i bilen och ska åka till pånin min <3333. Det ska bli najs ;). Iphonen ville ändra najs till bajs och iphonen till optikern XD. Aja, så är vi strax framme och tänk att de e lucia idag..... Helt 7kt vad tiden går snabbt.. :). Nu ska jag fortsätta spela tempel Run ;).

Kram!


Tjena mors :D

Publicerat: 2011-12-08 | 15:33:14 i Allmänt
Halloj! :D.
Gud vad hungrig jag är, men nu ska jag blogga lite sen ska jag äta ;D.
Idag ska jag till underbara hästen min och rida, och sådär :D. Men idag har det varit en låång dag, a loong day.. Hm, No är faktist inte kul, vi hade kemi idag och det suger faktist >.<. Men iallafall ;D. Har ju varit lite ont om bilder här men jag ska göra mitt bästa :).
Jag och Jossa (syrran) <333 hade det väldigt kul idag. Och visste ni? Om man tar Ättika och potatismjöl eller.. var det sånt där man hade i när man bakar ni vet? Istället för bakpulver? Nu kommer jag inte på vad det heter nu bara för det men hur som helst, så börjar det bubbla då :D. Skit häftigt, nu ska jag ta en tallrik fil :D.
See you later aligator :D.

Hejsan hoppsan!!

Publicerat: 2011-12-06 | 17:38:52 i Allmänt

Hallå! :).
Nu är jag påväg till min älskade häst och spelar Tempel Run och lyssnar på musik på spotify :D. Man kan ju stänga av soundet och musiken på tempel Run ju ;). Jo som ni hörde så skulle jag få tandsläggningen och den är på plats :D. Dem två första dagarna var livet lidsamt haha nej jag skojja, men dem två första dagarna gjorde det fasligt ont i munnen :/. Nu e vi strax framme men vi hörs!

Kraaaaam! Jag ska börja uppdatera mera <33


RSS 2.0